Prvu priliku za osvajanje trofeja ove sezone Vukovi će imati već ovaj tjedan.

Prva prepreka je polufinale u Zadru koje se igra u Dvorani Krešimir Ćosić u srijedu s početkom u 20.30 sati. Prijenos utakmice će biti na Areni Sport 2.

Cibosi su zdravi, na put kreću kompletni i u pozitivnom ozračju.

Vladimir Jovanović:

Pripremamo se. Dobro smo trenirali, ekipa je spremna. Zdravstveni bilten je dobar, nemamo bolesnih ni ozljeđenih igrača. Ono što je do nas i što obećavamo je da ćemo tamo izaći sa stavom, velikom energijom i željom da odigramo dobru utakmicu i probamo pobijediti. Vidio sam na treningu da postoji doza pozitivne nervoze, što znači da je utakmica važna igračima. Siguran sam da će svi htjeti biti dobri na toj utakmici. 

Gledali ste Zadar za vikend…

Da, odigrali su dvije različite utakmice u dva dana. U prvoj nisu imali puno energije, nisu igrali dobro. Drugu su odigrali fenomenalno, brzo u tranziciji, sa dobrim protokom lopte i tražili su ”low post” na svog najboljeg igrača Onuakua. Igraju na svom terenu i oni će sigurno dati svoj maksimum. Naš je zadatak da odgovorimo na njihov pristup i energiju i budemo na istom nivou.

Zadar nema publiku koja je često njihov najbitniji igrač u ovakvim utakmicama…

Takvi su uvjeti. Volio bi da bude publike, no navikli smo već na to.

Damir Markota:

Ovo je najinteresantniji dio sezone. Borimo se za prvi trofej. Mislim da je Zadar dobra ekipa. Pokazali su za vikend jednu lošu i dobru utakmicu protiv iste ekipe. Ne bi se previše osvrtao na njih. Mi imamo jednu noviju, pozitivnu energiju s novim trenerom. Zadnjih 10-15 dana smo u pobjedničkom ritmu. Jako se veselim utakmici i očekujem pobjedu.

Snimajući najavu uspjeli smo uhvatiti Igora Marića koji je ukrao show ‘trpajući’ čak 86 trica zaredom…

Pogledajte u videu:

Dodajmo još kako je finale zakazano za subotu u 17.30 sati, a umjesto najavljivanog Gospića, domaćinstvo bi trebao imati Omiš.

#HejaHejaCibosi