Nakon tri odgođene utakmice (Šibenka, Gorica, Zadar) košarkaši Cibone se u natjecateljski ritam vraćaju protiv Škrljeva u srijedu u 18.00 sati.

Utakmica sa Škrljevom je nadoknada 7. kola iz prvog dijela prvenstva. Zbog toga pravo igranja neće imati Planinić, Markota koji je tad igrao za Zabok, Branković za Dubravu i Reynolds koji se tek nedavno priključio. Slijedom toga će Cibona na parket istrčati sa samo 9 igrača u rosteru.

Iz samoizolacije je prije šest dana izašao Mateo Drežnjak koji se vratio u normalan trenažni proces.

Ivan Velić, trener Cibone:

Očekivanja su jedna jedina, nadamo se da će se utakmica odigrati. Vremena su takva da ni na sam dan odigravanja utakmice više ne možemo biti sigurni da će se odigrati. Nadam se da će biti sve u redu i to je najvažnije. Mi smo u dobrom stanju, podigli smo intenzitet treninga. Svi osim Markote su zdravi. Drežnjak se vraća u normalan ritam. S obzirom da je ovo utakmica iz prvog dijela prvenstva u rosteru ćemo imati 9 igrača. Vremena su čudna i luda pa se moramo prilagoditi. Pravo igranja nemaju Planinić, Markota, Branković i Reynolds. Bez obzira na to, idemo odigrati dobru utakmicu i dobiti još jednog protivnika u HT Premijer ligi.

Mateo Drežnjak, igrač Cibone:

Najbitnije je da igramo svoju igru, budemo što agresivniji u obrani i poštujemo kretnje koje je trener zadao. Prvih par dana mog povratka je bilo malo teže, no sad je sve u redu. Bio sam bez simptoma tako da kondicijski nisam puno izgubio, malo sam odmorio i spreman sam za nastavak.

Utakmica se igra s početkom u 18.00 sati. Prijenos će biti na HKS TV.

#HejaHejaCibosi