U 8. kolu HT Premijer lige Cibona u srijedu dočekuje Sonik Puntamiku.

Sonik je zbog samoizolacije morao propustiti prošlotjedni gradski derbi sa Zadrom. Gosti su sa 4 pobjede i 2 poraza na diobi trećeg mjesta sa Splitom, dok je Cibona ostvarila 5 pobjeda i 1 poraz (Zadar s utakmicom više ima 6 pobjeda i 1 poraz).

I dalje je na snazi Odluka Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske o nužnim epidemiološkim mjerama prema kojoj se susret igra bez prisustva gledatelja.

Ivan Velić, trener Cibone:

Ekipa Sonika je najugodnije iznenađenje u HT Premijer ligi ove sezone. Igraju jako dobro. Imaju spoj mladih igrača sa par iskusnih i odlično su vođeni trenerom Vlašićem. Očekuje nas sigurno zahtjevna utakmica, moramo imati pristup kakav smo imali protiv Primorske i Krke i na taj način možemo nastaviti pobjednički niz, što nam je svakako i cilj.

Lovro Gnjidić, igrač Cibone:

Ušli smo u seriju pobjeda koju želimo nastaviti sa Sonikom, održati formu i pripremiti se za Split. Sonik je oslabljen ozljedom Rašića, ali neugodna su ekipa, igraju čvrsto i brzo. Mi se nećemo opuštati ni sekunde. Idemo na pobjedu.

Kakve su bile reakcije nakon Primorske?

Bilo je jako puno čestitki, ali to je tek jedna utakmica i ne želim se previše uzbuđivati. Na meni je da radim i da se dokazujem iz utakmice u utakmicu i da ovakve izvedbe postanu svakodnevica. Cijela je ekipa uz mene, zahvalan sam i treneru Veliću na prilikama koje dobivam i idemo dalje. Svaka utakmica je nova borba.

Utakmica se igra u srijedu, 04.11. u 18.00 sati. Prijenos će biti na HKS TV.

#HejaHejaCibosi