U 3. kolu HT Premijer lige Cibona u Draženovom domu dočekuje Šibenku.

Šibenka je u 1. kolu poražena od Zadra sa 40 razlike (92-52), a u 2. kolu je pobijedila Sonik Puntamiku (98-84). Cibona je u 2. kolu također poražena u Zadru (73-70), a u nadoknadi 1. kola je slavila protiv Zaboka (85-69).

Na utakmicu će biti pušten određen broj gledatelja.

Ivan Velić, trener Cibone:

Ekipa Šibenke je uvijek dobro igrala u Draženovom domu, nemaju nikakav imperativ i sa tom utakmicom mogu samo dobiti, a nemaju puno toga za izgubiti. Oni su uvijek bili nezgodan protivnik, međutim, gledat ćemo da opravdamo ulogu favorita. Tražit ćemo pristup kakav je bio i protiv Zaboka, maksimalno ozbiljno, odgovorno, sa puno agresije i trke, sa dobrom kontrolom skoka i to je ono što ću tražiti od igrača. Drago mi je što se vraća dio naših gledatelja i to je još jedan razlog da se što bolje predstavimo publici, odnosno, našim navijačima koji će doći.

Posebno motivirani za sutrašnju utakmicu bit će Cibonini Šibenčani Toni Nakić i Krešimir Radovčić.

Toni Nakić, igrač Cibone:

Najbitnije nam je da se sutra što više uigramo i da te elemente što radimo prenesemo na utakmicu i da to sve skupa izgleda bolje pred početak ABA lige. Naravno, nećemo podcijeniti Šibenku koja je dobra ekipa i znala je iznenaditi ‘veće’ ekipe. Bolji su na Baldekinu, ali mogu zaprijetiti. Najveća opasnost dolazi od Širka koji je prošlo kolo bio MVP i ako ima svoj dan može nam ‘zapapriti’. Mislim da smo kvalitetniji i to trebamo pokazati na parketu. Trener Rahimić je također to naglasio i oni su toga svjesni, ali sigurno da se neće odmah predati. 

Jesi li posebno motiviran s obzirom da stiže klub iz kojeg si ponikao?

Pa sigurno da jesam, normalno da je drukčije. Većinu igrača znam, znam i sve trenere i želim im što više ‘zapapriti’ (smijeh).

Utakmica se igra u petak, 02.10. u 18.00 sati. Prijenos utakmice će biti na HKS TV. Ulaznice se neće prodavati na blagajni već isključivo preko sustava Ulaznice.hr – KUPI ULAZNICU!

Blagajna će biti otvorena sat vremena prije utakmice i to isključivo za prodaju članskih iskaznica!

Podsjećamo sve gledatelje da se po dolasku na utakmicu pridržavaju preporučenih mjera!

#HejaHejaCibosi