Nakon što se utakmica sa Zabokom igrala pred praznim tribinama, KK Cibona je dobila odobrenje od Stožera civilne zaštite Grada Zagreba da u petak, 02.10. na utakmicu sa Šibenkom  koja se igra u 18.00 sati, pusti određen broj navijača.

Ulaznice će se moći kupiti isključivo preko sustava Ulaznice.hr i to preko sljedećeg linka:

KUPI ULAZNICU!

Gledatelji će se morati pridržavati propisanih epidemioloških mjera Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i COVID protokola Hrvatskog košarkaškog saveza.

Svaki posjetitelj stariji od 12 godina obavezan je nositi masku na licu.

Gledatelji trebaju na dan dolaska na utakmicu izmjeriti tjelesnu temperaturu. Ako je u jutarnjim satima viša od 37.2, ako se osoba osjeća bolesno ili ima bilo koje znakove bolesti (to se odnosi na sve simptome i znakove bolesti, a ne samo na bolesti dišnih puteva), osoba se treba telefonski javiti obiteljskom liječniku koji će odlučiti o daljnjem postupanju.

Evidencija posjetitelja se provodi kupnjom online ulaznice putem sustava Ulaznice.hr radi lakšeg naknadnog epidemiološkog praćenja kontakata u slučaju zaraze virusom COVID-19.

Sve ulaznice su numerirane i njima je određen raspored sjedenja te vas molimo da se tog rasporeda pridržavate.

Za vrijeme ulaska i izlaska iz KC Dražen Petrović, kao i tijekom boravka, odnosno, prolaska gledatelja kroz objekt, molimo vas da držite minimalni razmak od 1.5 metara kao nužnu fizičku udaljenost.

Hvala na razumijevanju!

#HejaHejaCibosi