U prvoj prijateljskoj utakmici na ovosezonskim pripremama Cibona je gostovala u Laktašima kod Igokee i pobijedila sa 77-74!

Vukovi su u većem dijelu susreta imali kontrolu nad rezultatom, pa se tako i na odmor otišlo sa vodstvom od 41-34. Posebno je zanimljiva bila završnica susreta kada je Toni Nakić pri izjednačenom rezultatu ‘bez kosti’ opalio i  zabio tricu sa zvukom sirene i pobjedu Cibone. Kako je i najavljivao, trener Velić je svim igračima podijelio minutažu.

Ivan Velić, trener Cibone:

Iza nas je prva pripremna utakmica s Igokeom. Dosta tvrda utakmica na mali broj poena što je i razumljivo s obzirom da je početak priprema. Dali smo svim igračima minutažu, nekom više nekom manje. Uglavnom, korektno odrađeno. Bilo je na trenutke dosta dobro, a bilo je i nekih situacija na kojima moramo poraditi, što je i normalno s obzirom da smo zajedno tek dva tjedna. Pred nama je još dosta rada da to sjedne sve na svoje. Prkačin, Drežnjak i Nakić su imali po 28 minuta, iza njih su Bilinovac i Radovčić sa nekih 20-ak, ostali su debelo ispod toga. Sigurno ćemo u sljedećim utakmicama isprobavati sve varijante, i igrači koji su danas imali nešto manje minuta će dobiti više. U visokoj je liniji mladi Branković dobio imao 11 minuta, Bundović ima malih problema s leđima pa smo njega dozirali, kao i Novačića.

IGOKEA – CIBONA 74 – 77 (16-16, 18-25, 23-11, 17-25)

IGOKEA:  Clemmons 12, Kondić, Talić 2, Waller 7, Atić 7, Vulić, Ilić 20, Kočić, Carmichael 2, Jovanović 4, Jošilo 8, Fundić 12, Simanić, Mijović.

CIBONA: Bilinovac 13, Radovčić 13, Drežnjak 10, Marić 8, Bundović 2, Prkačin 6, Nakić 10, Jerković, Buljević, Krajina 7, Vucić, Novačić 4, Branković 4.

Utakmica s Dubravom igra se u subotu, 22. kolovoza u 18.00 sati. Ulaz je zbog epidemiološke situacije zatvoren za gledatelje. Zbog toga ćemo osigurati live stream preko službenog klupskog youtube kanala.

FOTO: KK IGOKEA

#HejaHejaCibosi