Košarkaši Cibone vikend će provesti na gostovanjima. Prva na rasporedu je utakmica s Osijek Vrijednosnicama u subotu u 17.00 sati, odakle nastavljaju za Beograd na utakmicu s Partizanom koja se igra u nedjelju u 20.00 sati.

Ivan Velić, trener Cibone:

Što se utakmice s Osijekom tiče očekujem tešku i neizvjesnu utakmicu. S druge strane, Partizan ove sezone stvara tim za velike stvari. Imaju velike ambicije, kako u ABA ligi tako i u Eurokupu. Imaju izuzetno jak i širok roster. Mi u toj utakmici stvarno nemamo što izgubiti. Idemo se postaviti muški, dati sve od sebe  i to je jedino što ću tražiti od svojih igrača. Pokušat ćemo s nekim stvarima iznenaditi Partizan, hoćemo li u tome uspjeti ostaje nam za vidjeti.

Krešimir Ljubičić, igrač Cibone:

Slijede nam dvije teške utakmice, Osijek u subotu i Partizan u nedjelju. Protiv Osijeka nastojimo zadržati to prvo mjesto u hrvatskom prvenstvu. U Beogradu protiv Partizana ćemo dati sve od sebe i pokušati napraviti sve što dogovorimo i tako ući u šansu da pobijedimo utakmicu.

Prijenos utakmice s Osijekom koja se igra u ”Gradskom vrtu” moći ćete pratiti na HKS TV-u, a utakmice s Partizanom koja se igra u ”Štark Areni” na Areni Sport 2.

#hejahejacibosi