U 7. kolu HT Premijer lige Cibona i Hermes Analitica sastat će se u Draženovom domu, a ovaj put je Hermes taj koji je domaćin.

Cibosi su u domaćem prvenstvu dosad neporaženi dok je Hermes skupio tek jednu pobjedu i pet poraza.

Ivan Velić, trener Cibone:

Ekipa Hermesa zaslužuje svaki respekt jer ovaj trenutni omjer na tablici ne odgovara onome kako oni igraju. Imali su nekoliko tijesnih poraza, a njihova najveća vrijednost je svakako trener Zadravec koji izvlači maksimum s obzirom na kvalitetu rostera. S druge strane, mi s obzirom na potrošnju protiv Zvezde moramo biti maksimalno fokusirani da dođemo do još jedne pobjede u HT Premijer ligi.

Mate Vucić, igrač Cibone:

Ne podcjenjujemo nijednog protivnika pa tako nećemo ni Hermes. Svaka utakmica nam je važna i svakoj pristupamo maksimalno koncentrirano i ozbiljno. Vjerujem da ćemo opravdati ulogu favorita i uzeti sedmu pobjedu u HT Premijer ligi. Dižemo se u formi iz utakmice u utakmicu i nadam se da će nam se uskoro otvoriti i vanjski šut. Iznimno me raduje odaziv navijača na utakmicu sa Zvezdom i nadam se da će nas nastaviti podržavati i svaku iduću utakmicu. Sutra smo isto u Draženovom domu iako je Hermes domaćin, ali to je naša dvorana i pozivam sve navijače da nas dođu podržati!

Utakmica se igra u utorak, 05.11. u Draženovom domu u 18.00 sati. Cijena ulaznica je 30kn.

#hejahejacibosi