U 5. kolu ABA lige Cibona u Draženovom domu dočekuje Crvenu zvezdu MTS.

Cibona je do prve pobjede u regionalnom natjecanju došla prošli tjedan kada je pobijedila Zadar, dok je Zvezda dosad upisala dvije pobjede.

Ivan Velić, trener Cibone:

Na Zvezdu ne treba puno trošiti riječi. Znamo da je izuzetno jak tim i slagan za velike stvari u ovoj sezoni, ne samo u ABA ligi već i u Euroligi. Mi ćemo u ovoj utakmici gledati prvenstveno sebe i pokušat ćemo biti bolji nego što smo bili u zadnjoj utakmici. Prepuštam ulogu favorita njima, ali ako se ukaže šansa za iznenađenje sigurno ćemo je iskoristiti.

Marko Ramljak, igrač Cibone:

Dolazi nam vjerojatno najteži protivnik u cijelog ligi ali mislim da nitko nije nepobjediv. Imaju širok roster. Krka je pokazala da i oni imaju ranjivih točaka. Ako uđemo čvrsto, pametno i koncentrirano u utakmicu možemo parirati i takvom protivniku i pokušati iznenaditi kao što je to napravila Krka. Sigurno da neće biti lako, dosad najteži ispit. Nemamo što izgubiti jer su favoriti, ali i mi smo u dobrom ritmu, dižemo se. Pokazujemo sve bolje igre i  nećemo se predati. Pokušat ćemo obradovati naše navijače. Nadam se da će doći u što većem broju da zajedno uspijemo u tome.

Utakmica se igra u nedjelju, 03.11. s početkom u 18.00 sati. Blagajna se otvara 2 sata prije početka susreta. TV prijenos utakmice je na Areni Sport TV.

#hejahejacibosi