Košarkaški klub Cibona je u suradnji sa Zagrebparkingom, podružnicom Zagrebačkog Holdinga, na lokaciji po mnogima najljepše garaže u gradu- javne garaže Tuškanac, organizirala otvorenje Izložbe fotografija ,,Vukovi s Tuškanca”.

Osnovna koncepcija Izložbe bazira se na fotografijama snimljenima na lokaciji Tuškanac budući da se tamo nalazilo prvo igralište tadašnje Lokomotive, a izložba sadrži i mnoštvo značajnih fotografija iz bogate povijesti Košarkaškog  kluba Cibona (ukupno 58 fotografija).

Velike zasluge za ostvarenje ovog projekta idu ljudima koji su s organizatorima usko surađivali od samog početka- komentatoru Arenasport televizije Domagoju Pancirovu, koji je također i potpisnik jednog velikog projekta u nastajanju- filma o KK Cibona, a spomenimo i dugogodišnjeg Ciboninog fotografa Radišu Mladenovića, autora većine izloženih fotografija, zajedno sa Robertom Valaiem i Hrvatskim športskim muzejom.

Mirko Novosel:

”Prije svega bih se htio zahvaliti organizatorima i Gradu na ovim lijepim trenucima koje su nam priredili, da se prisjetimo svoje slavne prošlosti. Tu sam počeo svoj rad- prvo u pionorima, juniorima pa seniorima. Tu je i povijest Lokomotive koju smo uspjeli dovesti na vrh- 1969. godine smo osvojili Kup, 1970./1971. smo osvojili drugo mjesto u Saveznoj ligi, da bi konačno 1976. godine počeli projekt Cibone, a do prvog trofeja smo došli 1980. godine nakon 4 godine teškog rada. Osvojili smo Kup Jugoslavije, u finalu smo pobijedili Bosnu koja je u tom trenutku bila aktualni prvak Europe. U tom periodu od 1980.-1988. smo u 9 sezona osvojili 14 trofeja. Možda je najvažnija bila 1982. godina- kad smo osvojili trostruku krunu: prvenstvo i kup Jugoslavije, i Kup pobjednika kupova Europe. Ta sezona s prvim naslovom prvaka države otvorila je velika vrata pa je 1985. godine stigao i naslov prvaka Europe. Jasno da je to bilo zlatno razdoblje zagrebačke i hrvatske košarke.”

Milan Bandić:

”Cibona je jedan od najtrofejnijih klubova u Hrvatskoj, osvojila je 35 trofeja u zemlji i na međunarodnim natjecanjima. Cibona je dala čak tri člana koji su primljeni u košarkašku Kuću slavnih, Mirko Novosel kao trener te Dražen Petrović i Krešimir Ćosić kao igrači. Rijetki su sportski klubovi u svijetu koji se mogu pohvaliti ovako bogatom prošlošću.”

Biserka Petrović:

”Moramo se povremeno podsjećati što smo sve napravili i dokle smo došli. Uvijek se sjećam kad je Dražen došao iz Šibenika, tu je trenirao van treninga sa svojim klubom i ovo je mjesto za mene sveto.”

Otvorenju su nazočili igrači i uprava KK Cibona, predstavnici Zagrebačkog holdinga i podružnice Zagrebparkinga, gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, velikani zagrebačke košarke Mirko Novosel, Mihovil Nakić i Sven Ušić, Ljerka i Ana Ćosić, Biserka Petrović i mnogi drugi.