Po završetku trećeg tjedna priprema razgovarali smo s direktorom Cibone Domagojem Čavlovićem po pitanju noviteta ”pod Tornjem”, pa smo se tako dotakli trenutnog rostera, očekivanih pojačanja i navijača.

”Radimo kao i prošle sezone- bez prevelike buke, slažući momčad koja će prvenstveno igrati timski i držati zdravu unutarnju atmosferu. Roster još uvijek nismo kompletirali. U potrazi smo za još dva igrača. Pregovaramo s igračem koji bi nam bitno popravio ”krvnu sliku” momčadi i mislim da ćemo taj posao ubrzo i finalizirati. U planiranom budžetu za nadolazeću sezonu imamo još ”rezervi” pa bismo osim njega mogli dovesti još jedno kvalitetno pojačanje, ali ne žurimo. Imamo još mjesec dana do početka sezone. Želimo nekog tko će se bez problema moći uklopiti u ono što gradimo i dati nam kvalitetu od prve minute.

Za razliku od prijašnjih sezona, postoji puno stranih igrača koji žele doći k nama jer smo stabilan klub za njihov daljnji razvoj. Puno nam pomaže i činjenica da znaju da smo financijski stabilni, odnosno, da su igrači kompletno isplaćeni za prošlu sezonu. Isto će biti i ove sezone, pa smo samim time poželjna sredina.”

Kroz ovaj pripremni period sprema se nešto i za naše navijače.

”Predstavljanje novih igrača i druženje navijača s cijelom ekipom planiramo za idući tjedan kroz otvoreni trening. Tada će i navijači imati priliku vidjeti na čemu se dosad radilo. Spremamo puno zanimljivih priča u nadolazećem periodu i radujemo se podijeliti ih s našim navijačima”, podvukao je direktor Cibone, Domagoj Čavlović.

Trenutni roster:

Marin Rozić, Josip Bilinovac, Filip Bundović, Ivan Novačić, Roko Prkačin, Krešimir Ljubičić, Mate Vucić, Donatas Sabeckis, Shane Gibson, Marko Ramljak, Sandro Rašić.

#hejahejacibosi