U 11. kolu HT Premijer lige košarkaši Cibone u KC Dražen Petrović dočekuju Cedevitu.

Ivan Velić, trener Cibone:

”Očekuje nas izrazito teška utakmica. Ekipa Cedevite je izuzetno ozbiljna ekipa, predvođena s Katićem i Bošnjakom koji su tu priključeni iz prve momčadi. Jako su agresivni, dobro trče i trebat ćemo biti maksimalno fokusirani da bi došli do još jedne pobjede. S druge strane, imali smo izuzetno tešku utakmicu s Budućnosti gdje smo imali veliku potrošnju, pogotovo psihološku. Očekujem da igrači maksimalno ozbiljno uđu u utakmicu i da s jednim pravim pristupom dođemo do još jedne pobjede.”

O svojim nekadašnjim igračima…

”Cjenimo protivnika, pogotovo igrače koje sam dugo godina trenirao. Znam kakvi su karakteri Katić i Bošnjak i sigurno da će maksimalan fokus biti na njima dvojici, ali i drugi su igrači mladi i potentni i ne smijemo ih podcijeniti. Naravno, sve ovo govorim uz uvjet da to bude ekipa iz HT Premijer lige ali vidjet ćemo.”

Josip Bilinovac, igrač Cibone:

”Dosta bitna utakmica za nas, da završimo ovaj prvi dio hrvatskog prvenstva na prvom mjestu, da učvrstimo tu poziciju i naravno da nastavimo ovaj dobar ritam u kojem se nalazimo u zadnje vrijeme. Zgusnut je raspored ali tu ne trebamo tražiti nikakvu izliku već se maksimalno spremiti za Cedevitu. Imaju dvije momčadi pa ne znamo točno u kakvom će sastavu nastupiti ali trebamo samo težiti igri koju igramo u zadnje vrijeme i nadam se da ćemo pobjediti.”

Utakmica se igra u četvrtak, 20.12. u KC Dražen Petrović s početkom u 20.00 sati  a karte na blagajni počinju se prodavati 2 sata prije početka susreta.