Košarkaši Cibone u nedjelju, 27.svibnja u 20:30 sati u Draženovom domu igraju drugu finalnu utakmicu doigravanja protiv Cedevite.

Pobjedom u prvoj utakmici (96:87) Cibona je oduzela prednost domaćeg terena Cedeviti i povela seriju. Trener Vukova Ante Nazor smatra da bez obzira na pobjedu, njegova momčad mora i može puno bolje.

” U dobrom smo ritmu, nadam se da ćemo biti i u sljedećoj utakmici. Idemo ispraviti evidentne greške s jednom pozitivnom sportskom drskošću i mentalnom čvrstoćom”, kazao je Nazor.

” Pozivam publiku u nedjelju u Draženov dom. Nadam se da ćemo po prvi put ove sezone imati jednu užarenu, domaćinsku atmosferu”, istaknuo je Cibonin trener te zaključio:

” Vrijeme je da ova ekipa počne igrati bolje kod kuće nego u gostima, što je do sada bio slučaj.”

Najbolji igrač i skakač regularnog dijela sezone Luka Žorić uoči utakmice:

” Odigrali smo jednu odličnu utakmicu na gostujućem terenu protiv Cedevite koja je bila favorit ove serije. To je samo jedna utakmica. Sad nas očekuje nova utakmica koja je jednako bitna i moramo se dobro pripremiti te dati sve od sebe. U zadnje vrijeme igramo dobro kao ekipa što je rezultiralo pobjedom. Moramo tako nastaviti”

Cijena ulaznica za drugu finalnu utakmicu je 10 kuna za sve sektore. Ulaznice možete kupiti putem sustava ulaznice.hr ili na blagajni dvorane na dan utakmice od 16 sati.