Vukovi će u 12.kolu ABA lige ugostiti momčad Mega Bemax. Utakmica je na rasporedu u ponedjeljak, 18. prosinca u 18:00 sati u Draženovom domu.

Cibonin trener Ante Nazor vjeruje kako Vukovi mogu doći do nove pobjede ukoliko budu ponovili dobru igru kao što su to pokazali u većem dijelu utakmice protiv Cedevite u HT Premijer ligi.

” Izuzetno bitna utakmica za nas. Imamo jednak broj bodova pri začelju tablice, ali ne valja se time opterećivati. Cijela liga je na jednu pobjedu ili poraz. Mi moramo prezentirati našu igru na domaćem terenu na tragu tri četvrtine koje smo odigrali u petak u domaćem prvenstvu protiv Cedevite”, kazao je Nazor uoči utakmice te nastavio o momčadi Mege:

“Uz puni respekt prema jednoj mladoj ekipi koja igra dosta intenzivno i obranu i napad te koja dosta uzima laganih poena i tako si diže samopouzdanje, mi moramo biti čvrsti i igrati u sistemu. Bitno je da igramo odgovorno i kontroliramo ritam igre. To će biti ključ da dobijemo ovu utakmicu”, zaključio je Nazor.

Mladi Karlo Uljarević koji je pružio odlične partije u nekoliko posljednjih utakmica, smatra kako Vukove očekuje još jedna teška utakmica.

“Stiže nam momčad Mege koju dobro poznajemo i znamo koje su njihove mogućnosti. Nismo imali puno vremena za oporavak nakon Cedevite i za samu pripremu utakmice. Očekujem jednu tešku utakmicu, ali vjerujem da ćemo odigrati na visokom nivou i na krilima domaće publike doći do pobjede”, rekao je Uljarević uoči utakmice.

Ulaznice za utakmicu protiv Mege mogu se kupiti putem sustava ulaznice.hr ili na blagajni na dan utakmice od 16 sati.