Košarkaši Cibone u petak u Domu Dražena Petrovića u osmom kolu ABA lige dočekuju Zadar. U susretu pred svojim navijačima Vukovi love priliku da dođu do novih ovosezonskih bodova u regionalnom natjecanju.

Momčad Slobodana Subotića nakon tri uzastopna poraza traži izlaz iz krize upravo u sutrašnjem vječitom derbiju.

“Jedanaesti mjesec je zadnjih nekoliko godina krizni mjesec u Ciboni pa nažalost ni mene to nije zaobišlo. Moram se s time nositi i naći pravi izlaz iz ove male krize u kojoj se nalazimo. Nije dobro ni ugodno izgubiti tri utakmice zaredom, pogotovo ovaj zadnji poraz od Hermesa nas je jako zabolio. Moramo naći snage, želje i načina da se dignemo iz krize ”  izjavio je Subotić u uvodu današnje konferencije za medije.

“Na sutrašnjoj utakmici protiv Zadra, mi moramo pokazati da smo prije svega mušakrci, da smo svi dostojni toga da budemo u Ciboni i vratiti se na put pobjede. Respektiram momčad Zadra koja uvijek igra dobro protiv Cibone. Trebat će puno energije, želje i pameti da se sutra dobije utakmica. Mi to imamo, samo trebamo pronaći” smatra strateg Cibosa.

“Našli smo se sa Žorićem, razgovarali smo te analizirali konflikt koji se desio prije par dana. Dali smo si ruke.  Žorić se vratio na trening i u momčad. Sretan sam što se završilo tako. To više ne treba potencirati nego se treba okrenuti prema utakmicama koje su pred nama” zaključio je za kraj.

” Htio bih se prvo ispričati svim navijačima za poraz od Hermesa. Zadnjih par utakmica smo zeznuli, na nama je sada da se izvadimo protiv Zadra i pokažemo da smo ono što smo bili. Moramo izaći kao ekipa i držati se svi zajedno te pobijediti kako god znamo i umijemo” , istaknuo je Cibonin igrač Domagoj Bošnjak

Utakmica Cibone i Zadra na rasporedu je u petak od 20 sati uz prijenos na Arena Sportu. Ulaznice za utakmicu možete kupiti putem sustava ulaznice.hr ili na blagajni na dan utakmice od 18 sati.