Košarkaši Cibone danas putuju na turnir “Marijofil Džidić – 2017” koji će se održati u  Mostaru. Utakmice se igraju u dvorani Bijeli brijeg, a uz Cibonu nastupit će još  Rogaška, Zrinjski i Kakanj.

U petak, 15.rujna, u 18:00 sati, igraju Zrinjski – Kakanj dok će Vukovi na parket od 20:00 sati protiv Rogaške. Utakmica za treće mjesto na rasporedu je u subotu, 16.rujna, u 18:00 sati, dok se finale igra u 20:00 sati.

Nakon Mostara Cibosi će put Dubrovnika gdje će odigrati prijateljski susret protiv KK Dubrovnik, u nedjelju, 17.rujna u 18:00 sati. Bit će to ujedno i posljednja provjera pred ABA Super Kup koji se igra od 20.-23.rujna u Baru.

Trener Slobodan Subotić uoči turnira:

“Sigurno će nam dobro doći ovaj turnir, pogotovo prva utakmica koju igramo protiv Rogaške. Oni su finalisti prvenstva Slovenije prošle sezone. Na pripremnom turniru u Rogaškoj dobili su Cedevitu. Bit će to jako dobar test za nas. Druga utakmica se igra između dva ligaša iz Bosne koji igraju tvrdu i jaku košarku. To će nam dobro doći da vidimo gdje smo. Iskoristili bismo ove utakmice da možda dobijemo igrače koji nisu imali priliku puno igrati u ovom pripremnom dijelu.”