U prvoj četvrtfinalnoj utakmici doigravanja Cibosi će ugostiti KK Zadar. Utakmica je na rasporedu sutra, 27.travnja s početkom u 20:00 sati.

Trener Damir Mulaomerović svjestan je dobre forme u kojoj se trenutno nalazi Zadar: “Dobili smo najtežeg protivnika. Zadar puno bolje izgleda i igra nego prje tri mjeseca što govori činjenica da su zadnjih 10-tak utakmica za redom dobili. Sigurno da posao neće biti lagan. Naš problem je rotacija. Nadam se da ćemo osposobiti još jednog visokog igrača koji će pomoći  Žoriću. Veći su izgledi da se oporavi Gospić kojeg ćemo moći iskoristiti barem na 10-tak minuta. Malo nas je poremetila i ozljeda Marića koji je ušao u dobru formu i ritam,” izjavio je trener Mulaomerović te pozvao sve navijače da dođu pomoći Cibosima, “Pozvao bih sve navijače koji su u mogućnosti da nas dođu bodriti i pomoći da svi zajedno dođemo do pobjede. Ovo je bitna utakmica za nas, možda i najbitnija u ovoj cijeloj seriji.”

Motivirani Vukovi očekuju veliku podršku s tribina pa je tako i Željko Šakić iskoristio priliku i pozvao sve navijače u Draženov dom: “Čeka nas težak susret protiv Zadra. Nadam se da ćemo biti bolji nego u regularnom dijelu prvenstva. Pozivam sve navijače u četvrtak, u 20:00 sati, u dom Dražena Petrovića.”

Cijene ulaznica se kreće od 10 do 50 kuna, a mogu se kupiti na blagajni KC “Dražen Petrović” koja se otvara 2 sata prije susreta ili online putem ulaznica.hr

Druga četvrtfinalna utakmica na rasporedu je u nedjelju, 30.travnja, u 18:00 sati u Zadru.