U prvoj utakmici četvrtfinala doigravanja za prvaka Hrvatske raspoloženi Cibosi svladali su Zadar sa 95:81.  Druga utakmica je na rasporedu u nedjelju, 30.travnja u 18:00 sati na Višnjiku.

Vukovi će danas put Zadra gdje će odraditi trening i posljednju pripremu pred ovu vrlo bitnu utakmicu.

“Probat ćemo se maksimalno odmoriti kako bismo ponovili energiju iz prve utakmice. Ukoliko ponovimo tu energiju i ukoliko nam lopta bude išla kao u Zagrebu mogli bismo završiti ovu seriju već u Zadru,” rekao je trener Vukova Damir Mulaomerović te upozorio kako je pred njegovom momčadi ni malo lak zadatak “Neće biti lako jer Zadar na svom terenu igra puno bolje, agresivnije i obrambeno i napadački. Čeka nas jako težak posao i nadam se da ćemo ponoviti približno jednaku utakmicu kao što je bila u Zagrebu.”

Amerikanac u redovima Cibosa Scottie Reynolds naglasio je kako moraju biti maksimalno koncentrirani ukoliko želi doći do pobjede u gostima “Odigrali smo odličnu prvu utakmicu sa Zadrom. Ukoliko budemo ponovili takvu igru možemo se nadati pobjedi. Očekujem jednu tešku utakmicu u kojoj moramo biti maksimalno koncentrirani svih 40 minuta.”

Utakmicu sa Zadrom možete pratiti u direktnom prijenosu na TV Arena Sport. Napomenimo još kako će se eventualna treća utakmica igrati u Zagrebu, u četvrtak, 4. svibnja u 20:00 sati, u Draženovom domu.