U 23.kolu A-1 lige, sutra, 4.travnja u 18:00 sati Cibona igra gradski derbi protiv Cedevite.

Vukovi su uspijeli spojiti nekoliko dana kontinuiranog treninga. Pod upitnikom je Scottie Reynolds koji je zbog ozljede zgloba na utakmici protiv Zagreba van pogona već neko vrijeme.

Trener Damir Mulaomerović naglasio je kako je atmosfera u ekipi odlična, momčad kvalitetno trenira te očekuje jednu dobru utakmicu.

“Čestitam Cedeviti na ulasku u finale ABA lige. Žao mi je zbog ozljede Arapovića,” rekao je Mulaomerović te nastavio “Ovo je bitna utakmica za nas. Cedevita dolazi pomalo ispražnjena, potrošena i bez dva ozljeđena igrača. U utakmici protiv Partizana su izgledali jako dobro, imaju širinu i kvalitetu. Mi treniramo i radimo odlično. Atmosfera u ekipi je jako dobra. Dat ćemo sve od sebe i pokušati odigrati jednu dobru, hrabru utakmicu te iznenaditi Cedevitu. Imamo sve preduvjete za odigrati dobru utakmicu ukoliko provedemo ono što smo zamislili.”

Željko Šakić pozvao je gledatelje da dođu u što većem broju na još jedan gradski derbi:

” Također bih čestitao Cedeviti na ulasku u finale regionalne lige. Nakon dugo vremena smo spojili par kvalitetnih treninga iako smo imali nekoliko ozljeda. Nama je svaka tekma bitna i sutra ćemo biti spremni za dati svoj maksimum. Ovo je ipak gradski derbi i nadam se da će gledatelji doći u što većem broju. Očekujem jednu dobru utakmicu.”

Za sve koji žele pogledati gradski derbi ulaz na utakmicu je slobodan.