U uzvratnoj utakmici osmine finala FIBA Europe kupa Cibona će ugostiti poljski Stelmet BC Zielonu Goru. Utakmica se igra u srijedu, 22.veljače u 18:30 u domu Dražena Petrovića.

Vukovi nisu imali puno vremena za odmor. Odmah nakon jučerašnjeg gradskog derbija protiv Cedevite okrenuli su se pripremi za Zielonu Goru. Razlika od 12 koševa prednosti iz prve utakmice nije puno i trener Damir Mulaomerović naglasio je kako će njegova momčad morati biti fokusirana od prve minute ukoliko želi prolazak u četvrtfinale.

“Radi se o ekipi koja nije pokazala svoj pravi kvalitet u prvoj utakmci. Prednost od 12 razlike nam ne smije biti na prvom mjestu. Trebamo igrati kao da je 0:0. Dolaze u jednom pozitivnom ozračju jer su prije par dana osvojili kup. Mislim da nas čeka jedna dosta teška utakmica. Morat ćemo se potruditi kako bismo zadržali prednost koju imamo. Zielona Gora je dosta kvalitetna ekipa s kvalitetnim pojedincima i može nam napraviti dosta problema. Moramo se fokusirati od prve minute i ponoviti dobru igru iz Poljske ako mislimo proći ovu utakmicu.”

Scottie Reynolds koji zbog ozljede mišića nije igrao protiv Cedevite, vjeruje kako će se priključiti momčadi u sutrašnjem dvoboju.

“Bit će teška utakmica jer želja za prolaskom u četvrtfinale je velika s obje strane. Moramo se fokusirati i odigrati kao što smo to uradili u Poljskoj. Nadamo se pobjedi,” izjavio je Reynolds.

Blagajna KC “Dražen Petrović” se otvara 2 sata prije utakmice, a ulaznice možete kupiti i putem internet prodaje na www.ulaznice.hr.