Nakon jučerašnje pobjede u domaćem prvenstvu Cibosi nastavljaju dalje u ludom ritmu. Danas kreću prema Beogradu gdje ih očekuje susret 22.kola ABA lige protiv Crvene Zvezde. Jedan od vječitih derbija teško da će nositi taj epitet ovog puta.

Crvena Zvezda jedna je od najboljih ekipa regije i trener Vukova Damir Mulaomerović smatra je apsolutnim favoritom ovog dvoboja:

“Nakon sedam utakmica u deset dana nadam se da ćemo pružiti dobar otpor, probat se odmoriti i odigrati jednu dobru utakmicu. Sigurno da je Zvezda apsolutni favorit. Igraju na domaćem terenu i sve ove partije koje pružaju u zadnje vrijeme, bez obzira na zadnja tri poraza, mislim da su najbolja ekipa u regiji i igraju najbolju košarku u regiji. Mi nemamo što izgubiti. Probat ćemo iskoristiti utakmicu za daljnju pripremu i kako bismo odmorili neke igrače za ono što nas čeka sljedeći tjedan, a to je završnica kupa Hrvatske.”

Željko Šakić kratko se nadovezao na trenera: “Čeka nas jedna teška utakmica. Dat ćemo sve od sebe da budemo bolji u utakmicama koje dolaze. Iskoristit ćemo ovo kao jednu dobru pripremu za kup Hrvatske koji slijedi.”

Utakmica se igra u nedjelju, 12.veljače, u 17:00 sati u dvorani “Aleksandar Nikolić” uz direktan prijenos na Arena Sport 1.