Nakon dvije utakmice za redom u domaćem prvenstvu u 21.kolu regionalne lige Cibona dočekuje Budućnost. Pred Vukovima je težak izazov, dolazi jedna od najboljih ekipa u regionalnoj ligi.

S ozljedama su imali problema Nik Slavica i Andrija Ćorić pa je upitno koliko će oni i u kojem omjeru biti na raspolaganju momčadi. Vukovi će ovu utakmicu biti i bez glavnog trenera Damira Mulaomerovića koji zbog kazne na prošloj utakmici protiv FMP-a ne smije voditi momčad. Ovu utakmicu će tako voditi njegovi pomočnici.

“Dolazi nam Budućnost jedna od najboljih ekipa u ABA ligi. Malo smo u boljem ritmu nego do sada. Bit će dosta zahtijevno i očekuje nas jedna teška utakmica. Bit će to naša četvrta utakmica u osam dana. Probat ćemo dati sve od sebe. Imamo ozlijeđenih igrača što je vjerojatno danak ovog ritma kojeg imamo. Vidjet ćemo da li će Slavica moći igrati, odnosno da li će Ćorić biti u sastavu. Nadam se da ćemo uspijeti pronaći dovoljno energije da odigramo što bolje. Ja neću moći voditi utakmicu, vodit će je moji pomoćnici i uvjeren sam da će odraditi dobar posao. Napravit ćemo dobru pripremu i probati odigrati što bolje možemo. Pozvao bih sve navijače da nas dođu podržati u što većem broju jer nam stvarno nije lako u ovom ritmu”, najavio je utakmicu trener Damir Mulaomerović.

Iako nije igrao prošlu utakmicu protiv Gorice, treneri će najvjerojatnije moći računati na Nika Slavicu protiv Budućnosti:

“U ovom teškom rasporedu čeka nas jedna teška utakmica protiv jako dobre Budućnosti. Oni su kandidati za play-off, ali mi se moramo nametnuti jer igramo doma. Trebamo dobro igrati obranu i onda će nam se i napad otvoriti kao što nam se uvijek i događa kad igramo na domaćem terenu. Očekujem jednu zanimljivu utakmicu i ovim putem bih također pozvao sve navijače da nas dođu podržati.”

Utakmica protiv Budućnosti se igra u ponedjeljak, 6.veljače, u 18:00 sati u Draženovom domu. Utakmicu iz dvorane će prenositi Arena Sport 1, a za sve koji žele doći bodriti Vukove ulaznice će moći kupiti na dan utakmice, na blagajni KC “Dražen Petrović”.  Blagajna će biti otvorena od 16:00 sati.