Teška utakmica je iza nas, Cibona je slavila s 91:81 (21:19, 23:22, 12:20, 19:14, 16:9) nakon dodatnih 5 minuta. Početkom posljednje četvrtine gosti su poveli s devet koševa (65:56) i među 4000 ljudi u dvorani se počela vrzmat ideja da će svjedoćioti prvom porazu Cibone u Euroligi u Zagrebu. Ipak, Vukovi se nisu predavali što i donijelo vodstvo 73:69 (koševima Wrighta i Krasića). Ipak, zadnji napad imalu su gosti kod 75:75 ali srećom Chatman nije ubacio preko Wrighta.

Repeša je na koncu kudio sve svoje igrače osim sinoć odličnog Bodiroge:\”Osim Bodiroge i Chatmana, nitko nije osvojio ni prvenstvo seljačkih radnih zadruga. Mi nemamo momčad za ovu razinu. Jedino zadovoljstvo, ali izborničko, Repeša je pronašao u igri Kusa. On je pogodio bacanja za produžetak, a onda je dodao Warrenu za prijelomnu tricu, 36 sekundi prije kraja.\”

Ciboni se toliko toga događalo zadnjih dana, čak i na sam dan utakmice:\”McCullough nije igrao zbog napukla rebra, Warren je s bolnim leđima bio prvi strijelac , neoporavljeni Morović igrao je na vlastitu odgovornost, a Vrbanc, kojemu su liječnici rekli da ne smije niti trenirati, igrao je pod injekcijom. Istina je da smo mi večeras odligrali najslabiju utakmicu, ali sam izuzetno ponosan. Svi igrači su večeras bili inspirirani nazočnošću najvećeg borca – svog bivšeg kapetana Mateja Mamića, kojeg i zagrebačka publika pozdravila ovacijama.\”

Slijedeći susret Cibona igra već sutra s Slovanom u Zagrebu, a na utakmicu, koja počinje u 20:00 sati, idu:

° Martina Madžar
° Tanja Vignjević
° Antonio Lelas
° Darko Vugrek
° Davor Komušanac

Sretni dobitnici su u svoj mailbox dobili informacije kako će podignuti karte, a ostalima želimo više sreće drugi put.