Pred nama je 4. utakmica Završnice doigravanja između Cibone i Cedevite. Iako je Cibona u posljednjoj utakmici zasluženo slavila, a u onoj predhodnoj do samoga kraja uspješno parirala favoriziranoj Cedeviti, sutrašnji goste imaju prednost od 2:1. Bez obzira na to, Vukovi su optimistični.

Ivan Siriščević rekao je: Ne želimo sutra završiti sezonu. Napravili smo iznenađenje pobjedom u Domu sportova. Pokazali smo da možemo no ne bježimo ni od činjenice da su oni i dalje favoriti. Sigurno ćemo se spremiti dobro. Imamo što pokazati. Sportski ćemo se potući te dati sve od sebe.

Želimo produžiti seriju i izboriti „majstoricu“. Sigurno neće biti lako no po momcima vidim da su spremni i da jedva čekaju utakmicu. Energetski nismo u idealnom stanju no nadam se da ćemo za utakmicu biti potpuno spremni. Žižić i Ilievski biti će u rotaciji pa će biti lakše, dodao je trener Cibone Slaven Rimac koji se osvrnuo i na sezonu na izmaku: Možemo biti jako zadovoljni svime što smo napravili u ovoj sezoni, a osim rezultatskog zadovoljstva, vesele i klinci koji polako stasaju u ozbiljnije igrače. Imamo dobar kostur momčadi za budućnost.

Predsjednik kluba Aleksandar Petrović pozvao je navijače na sutrašnju utakmicu te rekao: Cibonini igrači i struka zaista su zaslužili punu dvoranu. Odbili su se predatite te su usprkos uvjetima bili dominantni u posljednje dvije utakmice. Ponosni smo te bez nervoze čekamo sutrašnji susret.

Utakmica KK Cibona – KK Cedevita na rasporedu je sutra u 19 sati u Košarkaškom centru Dražen Petrović. Dođite i podržite Cibose!