Nakon loše predstave u prošlom kolu Cibosima u goste dolazi jaka ekipa Budućnosti VOLI. Utakmica se u Draženovom domu igra u nedjelju u 17 sati.

U želji da tribine budu što punije, u nedjelju, ali i ubuduće, cijana svih ulazniza za Cibonine utakmice iznosit će samo 10 kuna.

Ponukani pozitivnim vibracijama s tribina na prvoj ovogodišnjoj domaćoj utakmici, odlučili smo se za popularizaciju cijena ulaznica. Želimo da ova mlada momčad Cibone osjeti čari igranja pred što popunjenijim tribinama. Cijena ulaznica od sada je 10 kuna za sve sektore, obznanio je danas predsjednik kluba Aleksandar Petrović.

Jedan od tih mladih, perspektivnih Cibosa je Ante Toni Žižić: Definitivno nas očekuje teška utakmica. Ekipa Budućnosti VOLI svoju kvalitetu dokazuje i kroz ABA Ligu i kroz Eurokup. Za ovu su sezonu sastavili odličan roster i imaju ulogu favorita no vjerujem da ćemo se prikazati u boljem svjetlu nego protiv ekipe Zadra u prošlom kolu.

I trener Vukova hvali protivnike: Svi znamo da je Budućnost VOLI ekipa s velikim ambicijama. Trenutno su drugi i konstantno prikazuju dobre igre u ABA Ligi. Prošli su i u drugi krug Eurokupa pa od početka sezone igraju u ritmu dvije utakmice tjedno. Imaju stvarno dobar sastav i definitivno su favoriti. S obzirom na naše izdanje protiv Zadra, mi moramo u nedjelju biti bolji. Imamo problema s ozljedama – Žižić je upitan za utakmicu jer je prije dva dana iskrenuo zglob, Krušlin danas ide na magnetsku rezonancu radi upale pokosnica, a Kus je pod virozom. Bez obzira na to, probat ćemo pronaći načina da se na domaćem terenu, uz podršku publike, odupremo dobroj ekipi Budućnosti, rekao je Rimac.