U utakmici 10. kola ABA Lige Vukovi će na parketu Draženova doma ugostiti Metalac Farmakom. Susret je na rasporedu u nedjelju 30. studenog u 17 sati.

Momčad iz Valjeva u prošlom je kolu nadigrala Levski (81:54) dok je Cibona izgubila na beogradskom gostovanju kod Partizana (73:64). Metalac Farmakom s četiri pobjede i pet poraza deveti je na tablici, ispred desete Cibone koja ima pobjedu manje.

Cibos Ivan Siriščević u najavi nedjeljne utakmice rekao je: U 10. kolu dočekujemo Metalac iz Valjeva. Dobra su momčad. Nakon poraza s početka, zaredali su pobjede no mislim da nam dolaze u pravom trenutku. Imamo imperativ pobjede, dobro ćemo se spremiti pa, ukoliko budemo poštovali sve dogovoreno, pobjeda ne bi trebala doći u pitanje.

Trener Cibone Slaven Rimac dodao je: Očekuje nas teška utakmica protiv Metalca no moramo sve napraviti da pobijedimo. Jako nam je bitna utakmica jer u sljedeća četiri kola igramo protiv ekipa koje su na praktički istim pozicijama na tablici kao i mi. Metalac je, bez obzira što je prvih šest utakmica igrao kao gost, ostvario četiri pobjede. Radi se o ekipi koja zna što hoće te igra jako timski. Respektiraju jedni druge, non-stop idu na skok u napadu, rade ogroman pritisak u obrani te igraju s velikim brojem rotacija, s 10-11 igrača. Interesira nas pobjeda i sve moramo napraviti da dođemo do nje, zaključio je Rimac.