U nedjeljnoj utakmici 6. kola ABA Lige Ciboni u goste dolazi mađarski Szolnoki Olaj. Utakmica se u Draženovom domu igra od 17 sati. Nedjeljni gosti su u posljednjem kolu bili uvjerljivi protiv Levskog iz Sofije te su u dosadašnjem dijelu natjecanja upisali tri pobjede uz dva poraza. Cibosi se pak, nakon pobjede nad Zadrom u 4. kolu, nadaju još jednoj domaćoj pobjedi.

Dolazi nam ekipa koja je ove godine puno ambicioznija nego proteklih sezona. Igraju Eurokup, imaju dobar roster i dosta su investirali. Bilo je govora da žele izaći no pronašli su novog sponzora, odlučili ostati i pojačali se. Pred nama je teška utakmica i moramo sve napraviti da dođemo do pobjede koja nam je bitna. Svi su zdravi, svi će igrati i nadam se da ćemo se prikazati u boljem svjetlu nego u Podgorici, rekao je Slaven Rimac najavljujući nedjeljni susret.

Igrač Ivan Siriščević pohvalio je mađarsku ekipu: Dobra su momčad, puna dobrih i kvalitetnih igrača no više domaćinska momčad i to bi trebali iskoristiti. Dobro se spremamo, dobro treniramo i sigurno ćemo biti spremni za utakmicu. Trebamo dati sve od sebe kako bi pobijedili i izašli iz ove krize. Želimo razveseliti naše navijače koje ovom prigodom pozivam da nas podrže u što većem broju i nadam se da ih nećemo iznevjeriti, zaključio je Siriščević.